آدرس شعبه مرکزی:
تهران، میدان توحید، ابتدا خیابان امیرلو(گلبار)، پلاک42، واحد 3
شماره تماس نمایندگی تعمیرات گوشی:
021-66575258
021-66938905
4005 639 0912
344 0 227 0912
یکی از مهم ترین قسمت های گوشی های هوشمند که بدون شک بدون آن امکان کار کردن با گوشی موبایل به هیچ عنوان برای ما فراهم نیست تاچ یا ال سی دی گوشی است. ال سی دی یا صفحه نمایش گوشی به دلایل مختلفی ممکن است آسیب ببیند. در ادامه دلایلی که باعث خرابی ال سی دی گوشی میشوند را بررسی میکنیم و راه حل های جلوگیری از آسیب به صفحه نمایش را در اختیار شما قرار میدهیم.
اما قبل از ارائه راه کارها بهتر است ابتدا تفاوت بین تاچ و ال سی دی در گوشی های وان پلاس را بیان بکنیم.
عموم افراد فکر میکنند که صفحه نمایش گوشی یکپارچه و یک لایه است در حالی که صفحه نمایش از لایه های مختلفی تشکیل شده است که با قرار گرفتن روی یک دیگر امکان مشاهده و کار کردن با گوشی را برای ما فراهم کرده اند. در اصل صفحه نمایش گوشی های وان پلاس از چهار بخش کلی تشکیل شده است:
1- protector glass - گلس صفحه نمایش
2-Touch Panel - تاچ اسکرین
3-LCD - صفحه نمایش
4-backlight- بک لایت
وقتی از گلس صفحه نمایش حرف میزنیم معمولا oneplus protector glass با گلس های صفحه نمایش های ساده پلاستیکی یا تلقی ای که در بازار فروخته میشود و به راحتی در منزل قابل نصب هستند اشتباه گرفته میشود.
پروتکتور گلس که به گلس اصلی صفحه نمایش هم شناخته میشود یک لایه نازک عموما شیشه ای است که در بالاترین لایه صفحه نمایش قرار گرفته است و وظیفه آن حفاظت از ال سی دی و تاچ اسکرین گوشی موبایل وان پلاس شماست. glass panelظریف ترین لایه صفحه نمایش های گوشی وان پلاس هست که ضخامت آن عموما از 1 میلی متر هم کمتر است.
در بسیاری از صفحه نمایش های شکسته ای که برای تعویض به نمایندگی وان پلاس مراجعه میکنند گلس صفحه نمایش به طور کامل آسیب دیده و نیاز به تعویض دارد.
تشخیص شکستگی گلس یا صفحه نمایش کار بسیار ساده ای است اگر بر اثر ضربه های سبک و کم شدت روی صفحه نمایش گوشی شما ترک ایجاد شده اما امکان کار کردن با گوشی همچنان برای شما فراهم است به این معنی که با وجود شکستگی هیچ مشکلی در لمس و کارکردن با گوشی ندارید و تصاویر خروجی گوشی کاملا شفاف هستند. در نتیجه گلس شما دچار آسیب شده است اما صفحه نمایش کاملا سالم است.
در برخی از گوشی های وان پلاس امکان تعویض گلس به تنهایی موجود است. در صورتی که گوشی موبایل شما دچار آسیب شده است و گلس صفحه نمایش ترک خورده است اما خود صفحه نمایش سالم است. پس از مراجعه به نمایندگی گوشی وان پلاس شما از نظر سلامت عیب یابی میشود و در صورت نبود مشکل در صفحه نمایش با قرار دادن گوشی در سپراتور توسط تعمیرکار حرفه ای گلس شکسته و قدیمی از گوشی جدا میشود و تعویض گلس صفحه نمایش صورت میگیرد.
اما در برخی از مدل ها به دلیل موجود نبودن گلس به تنهایی در بازار موبایل ایران یا دلایل فنی دیگر امکان تعویض گلس به تنهایی نیست و در صورت خرابی تعویض صفحه نمایش گوشی به طور کامل صورت میگیرد.
اگر فقط گلس گوشی وان پلاس شما آسیب دیده است بهتر است هرچه سریعتر برای تعمیر گوشی خود اقدام بکنید چرا که شکستگی یا ترک خوردن گلس صفحه نمایش میتواند باعث خرابی تاچ و ال سی دی گوشی بشود و هزینه تعمیر گوشی نیز بیشتر بشود.
تمام لمس هایی که روی گوشی موبایل وان پلاس انجام میدهید و منجر به کارکرد گوشی موبایل شما میشود توسط تاچ اسکرین صورت میگیرد. تاچ اسکرین یکی از بخش های صفحه نمایش است که خرابی آن منجر به از کار افتادن گوشی موبایل شما میشود.
عملکرد این لایه از صفحه نمایش به این شکل است که با هر لمس شما در روی صفحه نمایش سیگنال لمس یا تاچ شما را میخواند و به واحد پردازنده گوشی منتقل میکند و واحد پردازش گوشی پس از پردازش های ضروری عملکرد لازمه را در اختیار شما قرار میدهد و شما میتوانید با گوشی موبایل وان پلاس خود کار بکنید.
سرعت انتقال سیگنال به سی پی یو یا پردازنده مرکزی توسط تاچ اسکرین و همین طور سرعت انتقال سیگنال از سی پی یو به ال سی دی و تاچ اسکرین به قدری مهم است که صفحه نمایش ها از لحاظ این سرعت و عملکرد دسته بندی میشوند و هر چه این عملکرد سریعتر باشد شما تجربه بهتری در حین کارکردن با گوشی دارید.
برای مثال در گوشی های وان پلاس سری نورد شما حس بهتری در حین کارکردن با گوشی نسبت به گوشی موبایل OnePlus 2 یا OnePlus X دارید.
اگر تاچ اسکرین گوشی شما دچار مشکل شده است و شما میتوانید به راحتی تصاویر را در صفحه نمایش ببینید و هیچ پیکسل سوخته یا خرابی در صفحه نمایش ندارید اما موقع کار کردن نیاز به چند بار لمس کردن صفحه نمایش دارید یا در خیلی از برنامه ها عملکرد تاچ اسکرین شما ضعیف است ضروری است که به فکر تعمیر و تعویض تاچ اسکرین گوشی وان پلاس خود باشید.
در بیشتر گوشی های وان پلاس تاچ و اسکرین با یک دیگر هستند.
ال سی دی یا صفحه نمایش بخشی از نمایشگر گوشی موبایل وان پلاس است که تصاویر را به واسطه آن مشاهده میکنید. خرابی ال سی دی هم همانند خرابی تاچ امکان کارکردن با گوشی موبایل را به خصوص در گوشی های موبایل اسمارت و هوشمند مثل گوشی های وان پلاس از ما میگیرد.
در صورت خرابی صفحه نمایش گوشی وان پلاس ابتدا میزان خرابی صفحه نمایش شما توسط کارشناسان ما در نمایندگی وان پلاس سنجیده میشود و در صورتی که خرابی صفحه نمایش شما کم و قابل تعمیر باشد (در حد قطعی مدار نمای یا شل شدن فلت شارژ صفحه نمایش و ...) تعمیرات صفحه نمایش انجام میشود اما اگر خرابی LCD شما به قدری بالا باشد که امکان تعمیر صفحه نمایش نباشد ضمن اعلام هزینه تعمیر صفحه نمایش گوشی وان پلاس شما، کار تعویض صفحه نمایش شروع میگردد.
و پس از تعویض صفحه نمایش خراب با ال سی دی سالم در اسمارت سرویس گوشی با ضمانت تست و گارنتی سلامت به شما تحویل میگردد.
بسته به نوع صفحه نمایش و مدل گوشی وان پلاس شما زمان تعمیر ال سی دی موبایل نیز متفاوت است برای تخمین هزینه و زمان تقریبی تعویض ال سی دی میتوانید با واحد پذیرش مجموعه در ارتباط باشید.
معمولا به خاطر آب خوردگی، یا ضربه خوردگی گوشی موبایل وان پلاس صفحه نمایش آن نیاز به تعمیر دارد. در گوشی های اسمارتی که از تکنولوژی ال سی دی برای صفحه نمایش استفاده میکنند برای تامین نور گوشی یک بک لایت در پشت ال سی دی قرار گرفته است تا نور مورد نیاز صفحه نمایش را تامین بکند، هرچند که با استفاده از ال ای دی به جای ال سی دی رفته رفته بک لایت هم از لایه های صفحه نمایش حذف گردید اما همچنان در مدل های قدیمی صفحه نمایش برای تامین نور ال سی دی از backlight استفاده میگردد.
با خرابی بک لایت در ال سی دی گوشی های وان پلاس نور صفحه در بعشی بخش ها کم و بعضی دیگر زیاد میشود در نتیجه عملکرد صفحه نمایش چندان رضایت بخش نخواهد بود. معمولا خرابی بک لایت در اثر ضربه خوردن گوشی یا اتصالی جریان برق است برای جلوگیری از این خرابی بک لایت بهترین کار مراقبلت از گوشی در برابر ضربه و استفاده از قاب و گلس است.
رنگ تاچ و ال سی دی :
رنگ ال سی دی پلاس ONEPLUS ACE تماما مشکی است.
جنس محافظ صفحه نمایش این گوشی از نوع شیشه ای است و از تاچ و ال سی دی در برابر خط و خش و ضربه محافظت میکند.
نحوه تست صفحه نمایش گوشی وان پلاس
در تمام گوشی های موبایل وان پلاس با زدن روی گزینه های RED -GREEN BLUE میتوانید تست پیکسل سوختگی صفحه نمایش را بگیرید.
مدل ال سی دی LCD | ال سی دی + تاچ |
نوع صفحه نمایش | لمسی خازنی |
اندازه صفحه نمایش | 6 اینچ |
وضوح صفحه نمایش | 1520 |
سال تولید گوشی | 2020 |
ابعاد گوشی | 75*20 |
وزن گوشی | 250 گرم |
هزینه تعویض تاچ و ال سی دی وان پلاس ONEPLUS ACE
1-هزینه صفحه نمایش اصلی
2-هزینه تعویض صفحه نمایش توسط نمایندگی
1-قیمت و خرید صفحه نمایش وان پلاس ACE
صفحه نمایش گوشی وان پلاس ACE به طور کلی به سه شکل فابریک و اصلی، صفحه نمایش شرکتی گوشی وان پلاس ACE و همین طور تاچ و ال سی دی بازاری در بازار موبایل ایران موجود است. با توجه به نوسانات ارز هزینه ای که توسط نمایندگی اسمارت سرویس اعلام میگردد به یورو یا دلار است و میتوانید با دانستن نرخ روز ارز به طور میانگین هزینه تاچ و ال سی دی گوشی وان پلاس ACE خود را تخمین بزنید.
قیمت صفحه نمایش اورجینال و اصلی گوشی وان پلاس ACE | 96,08 یورو |
2-هزینه تعویض صفحه نمایش توسط نمایندگی
هزینه تعویض صفحه نمایش در اسمارت سرویس ثابت است اما با توجه به اینکه برخی از اوقات صفحه نمایش شما نیازی به تعویض ندارد و امکان تعمیر آن موجود است برای استعلام هزینه تعمیر صفحه نمایش گوشی خود با دفتر مرکزی SMART SERVICE تماس حاصل فرمایید.
مشکلاتی که باعث آسیب دیدن ال سی دی یا صفحه نمایش میشوند:
1-آبخوردگی
2-ضربه خوردگی
3- اتصالی مدار ها بر اثر جریان برق
با توجه به الکترونیکی بودن قطعات موبایل و مدار های برق برد گوشی نفوذ هر نوع مایعی چه آب چه شربت چه هر مایع دیگری میتوانید صدمات جدی به گوشی موبایل شما وارد بکند.
خرابی صفحه نمایش و از کار افتادن تاچ گوشی بر اثر ورود مایعات یکی از مهم ترین اتفاقاتی است که بر اثر ورود آب به گوشی رخ میدهد.
رفع مشکلات آب خوردگی گوشی موبایل نیازمند داشتن تخصص و مهارت بالا است و هر تعمیرکاری توانایی حل تمام مشکلات گوشی اب خورده را ندارد.
به همین خاطر توصیه میکنیم در صورت بروز مشکل آب خوردگی در گوشی وان پلاس خود حتما قبل از هر اقدامی برای تعمیر گوشی خود به اسمارت سرویس نمایندگی تعمیرات وان پلاس مراجعه بفرمایید. تا تک تک مدارهای گوشی شما از لحاظ آسیب دیدگی بررسی و رفع عیب شوند.
اولین و مهم ترین اتفاقی که بر اثر افتادن گوشی از دست به روی زمین و هر نوع ضربه خوردگی به گوشی onepluse وارد میشود ترک خوردن یا شکستن ال سی دی و قاب پشتی گوشی موبایل است.
البته بسته به زاویه ای که ضربه به گوشی وارد میشود و شدت ضربه، میزان خرابی صفحه نمایش متفاوت است اما عموما ترک برداشتن و شکستن صفحه نمایش بر اثر ضربه خوردگی جزو لاینفک ضربه خوردگی شدید به گوشی موبایل است.
اگر ضربه وارد شده به گوشی شما خیلی عمیق باشد و صفحه نمایش شکسته شده و خاموش باشد مجبور به تعویض کل تاچ و ال سی دی هستید اما اگر ضربه خوردگی تنها باعث ترک برداشتن یا شکسته شدن گلس باشد، در صورتی که گلس گوشی شما در بازار موبایل ایران موجود باشد تنها گلس گوشی شما تعویض میگردد.
گاهی اوقات اتصالی یا خرابی ای سی شارژ باعث قطع شدن نور یا تصویر گوشی موبایل شما میشود. قطع و وصل شدن تصویر گوشی موبایل همیشه به خاطر خرابی صفحه نمایش گوشی شما نیست بلکه خرابی ممکن است به خاطر مشکلات منبع تغذیه گوشی باشد.
اما تشخیص علت خاموشی صفحه نمایش گوشی وان پلاس در منزل قابل انجام نیست و تا زمانی که گوشی موبایل شما توسط کارشناس تعمیر گوشی باز نشود و قطعات داخلی آن بررسی نشود نمیتوان دلیل این قطعی های مکرر را تشخیص داد.