تعمیر گوشی آب خورده + آسیب های احتمالی و روشهای خشک کردن گوشی
تعمیر گوشی آب خورده و پیدا کردن تعمیرکار مطمئن گوشی بسیاری از کاربران را با چالش مواجه میکند. همه ما ممکن است پس از خیس شدن و آب خوردن گوشی، دستپاچه شویم و نتوانیم راهکار درستی برای خشک کردن و جلوگیری از آسیب دیدگی گوشی انتخاب کنیم. آبخوردگی گوشی بر اثر افتادن موبایل در آب و یا نفوذ آب و رطوبت مداوم به درون گوشی اتفاق میافتد که در بیشتر مواقع با عدم آگاهی کاربران از روشهای درست خشک کردن گوشی، با یک کار اشتباه باعث ایراد آسیبهای سنگینی به دستگاه موبایل خود میشوند. در صورتی که با این مشکل مواجه شدید سعی کنید آن را روشن نکنید و یا شارژ نکنید و با گوشی دیگری با شماره 09126394005 سریعاً تماس بگیرید و از راهنمایی آقای مهندس موسوی متخصص تعمیر گوشی آب خورده استفاده کنید. خیس شدن گوشی یا افتادن آن در آب یکی از متداولترین حوادثی است که برای موبایل رخ میدهد و متاسفانه به دلیل اینکه کاربر نمیداند در مواجه با این رویداد چه کند، ناخواسته صدمات بیشتری به گوشی وارد میکند. خبر بد آنکه معمولاً گارانتی گوشی ها، خیس شدن گوشی را تحت پوشش قرار نمیدهند. متخصصان اسمارت سرویس توصیه میکنند سریعاً جهت تعمیر گوشی آب خورده به مراکز معتبر تعمیر موبایل مراجعه کرده تا از وارد آمدن خسارت بیشتر جلوگیری کنید. 📲 روشن کردن گوشی موبایل با تعمیر آن در نمایندگی رسمی ✔️✨
با این حال زمانیکه گوشی شما به هر دلیل نم کشید یا خیس شد، بهتر است اقداماتی را انجام دهید و همچنین از انجام بعضی کارها خودداری کنید. در این مطلب سعی شده تمامی اقدامات لازم را برای شما توضیح دهیم تا بدانید با گوشی آب خورده چه کنید. با اسمارت سرویس همراه شوید.
اگر گوشی ما آب خورده چه کار کنیم؟
اگر گوشی شما آب خورد، قبل از مراجعه به مراکز مجاز تعمیر گوشی آبخورده میتوانید اقداماتی انجام دهید که میزان خسارت را کاهش دهید.
گوشی آب خورده را خاموش کنید
توصیه میکنیم تا آنجا که ممکن است اجازه ندهید رطوبت به گوشی برسد اما اگر چنین اتفاقی افتاد، لازم است بلافاصله پس از خاموش کردن گوشی، اگر باتری گوشی قابل جدا شدن است حتماً آن را جدا کنید. اما اگر قابل جدا شدن نیست، از دکمه پاور برای خاموش کردن آن استفاده کنید. به یاد داشته باشید که به هیچ دکمهای دست نزنید تا مطمئن شوید گوشی روشن نمیشود. این عمل باعث خراب شدن کامل گوشی میشود. پس از خاموش کردن گوشی گوشی را ایستاده نگه دارید و اگر قابی روی آن وجود دارد، از گوشی جدایش کنید.
گوشی خیس را تا حد امکان خشک کنید
یکی از اقدامات حیاتی برای تعمیر گوشی آبخورده، خشک کردن آن است. ابتدا بدنه گوشی را با یک پارچه یا دستمال توالت خشک کنید. سپس در گوشی را باز کرده و قطعات داخلی را با پارچه یا دستمال توالت (که قدرت جذب آب بالایی دارد) خشک کنید. توصیه میشود این کار را به سرعت انجام دهید، زیرا هر لحظه احتمال بروز آسیب وجود دارد.
گوشی را به هیچ وجه تکان ندهید یا ضربهای به آن وارد نکنید. همچنین، درون گوشی هرگز فوت نکنید.
به هیچ عنوان گوشی آب خورده خود را شارژ نکنید
وقتی گوشی شما آب خورده، بزرگترین خطایی که میتوانید انجام دهید، شارژ کردن گوشی است. وقتی گوشی آب خورده را به شارژر وصل میکنید، به دلیل وجود اتصالات، جریان برق وارد دستگاه میشود و باعث آسیب دیدن قطعات داخلی میشود. بنابراین، قبل از تعمیر گوشی آب خورده، به هیچ وجه آن را شارژ نکنید.
بلافاصله به یک مرکز خدمات مجاز مراجعه کنید
تعمیر گوشی آب خورده یک موضوع حساس است و بهتر است بلافاصله پس از وقوع این حادثه، به یک مرکز خدمات مجاز مراجعه کنید تا میزان خسارت وارده به قطعات را ارزیابی کنند.
توصیه میشود به هیچ عنوان از روشهای نادرستی که در اینترنت به عنوان راهکارهای تعمیر آبخوردگی گوشی معرفی میشوند، استفاده نکنید.
✔️ حل مشکل میکروفون صدا یا نرفتن صدا در گوشی سامسونگ ⚙️
اگر گوشی ما آب خورده چه کار نکنیم؟
اگر گوشی شما آب خورد، مهمتر از اینکه چه اقداماتی را انجا دهید، باید بدانید چه اقداماتی را انجام ندهید. توصیههای فراوانی در اینترنت به عنوان راهکار به شما معرفی میشود که هیچکدام مورد تایید متخصصان و کارشناسان حوزه تعمیر موبایل نیستند.
متخصصان اسمارت سرویس برای تعمیر گوشی آب خورده قویاً این اقدامات را رد میکنند. در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود.
گوشی خیس را درون کیسه برنج قرار ندهید
یکی از خطاهای متداول در تعمیر گوشی آب خورده، قرار دادن آن داخل کیسه برنج خام است. اگرچه این کار ممکن است رطوبت را به حداقل برساند، اما به جای آن، ذرات خرد و همچنین ذرات گرد و غبار همراه با دانههای برنج به داخل گوشی نفوذ خواهد کرد و درنتیجه، صدمات بیشتری به آن وارد خواهد شد.
از سشوار برای خشک کردن گوشی استفاده نکنید
در نگاه اول ممکن است استفاده از باد سشوار برای خشک کردن گوشی آب خورده، ایده خوبی به نظر برسد. اما ما این کار را نه تنها توصیه نمیکنیم بلکه با انجام آن مخالف هستیم. چراکه باد سشوار آب را در داخل گوشی به حرکت میآورد و منجر به خیس شدن بخشهای دیگری میشود که هنوز خیس نشدهاند. علاوه بر این، حرارت تولید شده توسط سشوار میتواند به آیسیهای گوشی آسیب برساند و فرایند تعمیر را سختتر کند.
از قرار دادن گوشی در فریزر خودداری کنید
یکی دیگر از روشهای غیرمعمول که برای تعمیر گوشی آبخورده پیشنهاد میشود، قرار دادن گوشی در فریزر است. اما این کار نه تنها به خشک شدن رطوبت کمکی نمیکند، بلکه باعث میشود آبی که در داخل گوشی وجود دارد منجمد شود و به مشکلات بیشتری منجر شود. چرا که حجم آب یخ زده از حجم آب روان بیشتر است. در نتیجه، از قرار دادن گوشی در فریزر خودداری کنید.
مشکلاتی که برای گوشی آب خورده ایجاد میشود، چیست؟
گوشی آبخورده ممکن است با مشکلات و آسیبهای مختلف روبرو شود. برخی از مشکلاتی که ممکن است برای گوشی آبخورده ایجاد شود، عبارتند از:
خرابی قطعات الکترونیکی: آب میتواند به قطعات الکترونیکی درون گوشی نفوذ کرده و باعث خرابی آنها شود. این مشکل ممکن است باعث قطع عملکرد برخی قطعات مانند مدار اصلی (مادربورد)، چیپستها، تراشههای حافظه، سنسورها و سایر قطعات الکترونیکی شود.
صدمات وارده به باتری: آب میتواند به باتری گوشی نفوذ کند و باعث کاهش عمر مفید باتری شود. این مشکل ممکن است باعث کاهش ظرفیت باتری، کوتاهتر کردن عمرش و گاهی حتی خرابی کامل آن شود.
خرابی صفحه نمایش: اگر آب به صفحه نمایش وارد شود، میتواند باعث خرابی و عدم عملکرد آن شود. این مشکل ممکن است باعث تغییر رنگها، آشکار شدن لکههایی روی صفحه، از کار افتادن تاچ گوشی و گاهی حتی خاموشی صفحه نمایش گوشی شود.
خسارت به سیستم صوتی: آب ممکن است وارد بلندگوها و میکروفونهای گوشی شود و باعث خرابی یا کاهش کیفیت صدا شود. در برخی موارد با صدای خشدار، افت و کاهش صدا یا حتی عدم عملکرد کامل سیستم صوتی مواجه شوید.
خسارت به سیم کارت و درگاهها: آب میتواند باعث خرابی یا کاهش عملکرد سیم کارت و درگاههای گوشی شود. این مشکل ممکن است باعث عدم آنتندهی سیم کارت، مشکل در اتصال USB، مشکل در شناسایی دستگاههای جانبی و غیره شود.
خرابی دکمهها و سوئیچها: همچنین آب میتواند با نفوذ کردن به داخل دکمهها و سوئیچهای گوشی باعث خرابی یا کاهش کیفیت عملکرد آنها شود. به عنوان مثال، دکمههای کم و زیاد کردن صدا، دکمه قفل صفحه و دکمه هوم ممکن است دچار عدم عملکرد شوند.
با توجه به این مشکلات، مهم است هرچه سریعتر پس از آب خوردگی گوشی، اقدامات لازم را برای تعمیر و بازیابی آن انجام دهید.
کار نکردن تاچ گوشی در اثر آبخوردگی: تاچ گوشی با آبخوردگی آن ممکن است دچار آسیب شود که توصیح میکنیم برای رفع این خرابی به تعمیرکار گوشی، مراجعه نماید.
برای تعمیر گوشی آب خورده چه باید کرد؟
بعد از انجام اقداماتی که ذکر شد، باید گوشی را به یکی از مراکز تخصصی تعمیر موبایل ببرید. اصولاً برای تعمیر گوشی آبخورده لازم است آن را باز کرده و میزان خسارت وارده را برآورد کنند. ممکن است گوشی دچار آبخوردگی شده باشد و به بعضی از قطعات آسیب رسانده باشد به همین دلیل پس از برطرف و پاک کردن این آبخوردگی ها کلیه قطعات بررسی میشوند. اگر قطعهای آسیب دیده باشد، ابتدا نسبت به تعمیر آن اقدام میشود و اگر نیاز به تعویض داشته باشد با قطعات اورجینال باید تعویض خواهد شد.
آیا تعمیر گوشی آب خورده امکان پذیر است؟
پاسخ این سوال کاملاً منوط به میزان خسارتی است که آب به گوشی شما وارد کرده است. همچنین اگر گوشی شما در آب حاوی مواد دیگر، مثل آب نمک بیفتد، خسارات وارده متفاوت خواهد بود. به همین دلیل تا قبل از بررسی کامل گوشی نمیتوان گفت که آیا تعمیر گوشی آب خورده شما امکان پذیر است یا خیر. اما چندان نگران نباشید. در اکثر مواقع گوشی آب خورده قابل تعمیر است. کافی است گوشی خود را نزد متخصصان اسمارت سرویس آورده و آنها پس از بررسی رایگان گوشی شما، میزان خسات را دریافته و هزینه تعمیر گوشی آب خورده شما را برآورد میکنند.
هزینه تعمیر گوشی آب خورده چه اندازه است؟
پاسخ این سوال نیز همانند پرسش قبلی کاملاً به میزان خسارت وارده بستگی دارد. همچنین به این مسئله هم مربوط میشود که آیا گوشی شما در آب خالص افتاده یا آبی که با چیز دیگر مثل نمک، مخلوط بوده است. به هر صورت شما با مراجعه به نمایندگی های مجاز میتوانید از میزان هزینه تعمیر گوشی آب خورده آگاه شوید. در سایت اسمارت سرویس نیز حدود این تعرفه ها مشخص شده است.
اقداماتی که باید بعد از خیس شدن گوشی انجام دهید:
این مسئله تا حد زیادی به اقدامات شما، پس از خیس شدن گوشی بستگی دارد. همانطور که در ابتدای این مطلب بیان شد، بهتر است اقداماتی را بعد از خیس شدن گوشی انجام داده تا هم احتمال درست شدن را افزایش دهیم و هم اینکه از وارد شدن خسارت بیشتر جلوگیری کنیم. این اقدامات عبارت بودند از:
خاموش کردن گوشی
- خشک کردن گوشی
- خارج کردن باتری در صورت امکان
- ایستاده قرار دادن گوشی
- عدم شارژ گوشی
- عدم قرار دادن آن در برنج
- پرهیز از خشک کردن گوشی با وسایل برقی مثل سشوار، جارو برقی و ماکروویو
- عدم قرار دادن گوشی در فریزر
- و از همه مهمتر آن که هر چه سریعتر گوشی خود را به مراکز تعمیر گوشی آب خورده ببرید، بهتر است و از میزان خسارات بیشتر جلوگیری میکنید.
چرا لمس گوشی پس از خیس شدن کار نمیکند؟
گوشی های آب خورده ممکن است به دلایل متعددی در عملکرد تاچ یا لمس گوشی با مشکل مواجه شوند. برخی از این دلایل به شرح زیر هستند:
1.اگر آب با سطح تاچ اسکرین تماس بگیرد، ممکن است در دستگاه نفوذ کند و باعث قطع یا نقص عملکرد مدارهای الکترونیکی مرتبط با صفحه لمسی شود.
2.اگر گوشی خود را به صورت نامناسب یا با روش های غیر متعارف خشک کنید، ممکن است عملکرد تاچ گوشی شما با مشکل مواجه شود و علت آن نیز باقی ماندن رطوبت روی صفحه لمس گوشی است یا نفوذ گرد و غبار به داخل گوشی که موجب اختلال در سیستم عملکرد مدارهای الکترونیکی میشود.
3.اگر تاچ گوشی شما پس از آب خورگی کار نمیکند، بدترین اتفاقی که ممکن است افتاده باشد آن است که تاچ به طور کامل خراب شده باشد. برخورد آب با اکثر وسایل الکترونیک موجب اتصال مدارها میشود و به آنها آسیب میرساند. مسئله خرابی در مورد تاچ گوشی بیشتر اتفاق میافتد زیرا سیستم های الکترونیکی آن از حساسیت بالاتری برخوردارند.
4.آب خوردگی ممکن است به قطعات سخت افزاری گوشی آسیب وارد کرده باشد.
5.آب خوردگی میتواند عملکرد سیستم عامل را با اختلال مواجه کند.
6.نفوذ آب به گوشی میتواند مدارات داخلی مرتبط با صفحه لمس گوشی را با مشکل مواجه کند.
✔️ اگه گوشی آیفون دارید و خراب شده اینجا رو ببینید:تعمیر گوشی آیفون 👉
علت روشن نشدن گوشی آب خورده چیست؟
دلایل متعددی برای روشن نشدن گوشی آب خورده میتواند وجود داشته باشد. دلایلی که عمدتاً با مراجعه به تعمیرکاران مجاز قابل حل و فصل هستند. با این وجود در ادامه به مهمترین عللی که موجب میشود تا گوشی بعد از تماس با آب روشن نشود اشاره خواهیم کرد:
1.اگر به باتری آسیب برسد، قادر به تامین انرژی مورد نیاز برای روشن شدن گوشی نخواهد بود، درنتیجه گوشی روشن نمیشود. در این مواقع ممکن است نیاز به تعمیر و تعویض باتری گوشی داشته باشید.
2.آب میتواند به مدارهای قدرت وارد شده و باعث قطع شدن یا خرابی این مدارها شود. در این صورت گوشی نمیتواند انرژی لازم برای روشن شدن و عملکرد درست را داشت باشد.
3.یکی دیگر از دلایل روشن نشدن گوشی میتواند خرابی صفحه نمایش باشد و هیچ ارتباطی به مدارهای تغذیه یا قطعات مرتبط با عملکرد روشن شدن گوشی نداشته باشد. در این صورت نیز گوی روشن نمیشود.
4.ممکن است مدارهای مربوط به پردازنده، حافظه یا سایر قطعات دیگر به دلیل آب خوردگی خراب شده باشند در این صورت نیز احتمال روشن شدن گوشی کاهش مییابد.
5.ممکن است آب به نرم افزار گوشی آسیب برساند. در اینصورت گوشی سیستم عامل آن را تشخیص نخواهد داد و روشن نمیشود.
6.آب میتواند به قطعات فیزکی گوشی آسیب برساند. این قطعات شامل دکمه ها، سوئیچ ها و پورت های مختلف است که موجب اختلال در خاموش و روشن شدن گوشی میشود.
توجه داشته باشید که تشخیص هر یک از موارد ذکر شده توسط کارشناسان انجام میشود و شما با رفتن به مراکز تعمیر مجاز موبایل میتوانید از این خدمات بهرمند شوید.
رفتن آب زیر ال سی دی گوشی موجب چه مشکلاتی میشود؟
اگر آب زیر ال سی دی برود، میتواند مشکلات جدی برای گوشی به وجود آورد. اگر آب به ال سی دی نفوذ کند میتواند کل آن را از کار بیاندازد یا عملکرد بخشی از آن را دچار مشکل کند که در هر صورت مجبور به تعویض ال سی دی خواهید بود. همچنین برخی از اشکالاتی که ممکن است با نفوذ آب برای ال سی دی گوشی پیش آید عبارتند از:
ایجاد نویزهای نوری در صفحه ال سی دی، تغییر رنگ، پیدا شدن خطهای عمودی یا افقی در صفحه نمایش گوشی.
از کار افتادن المنت های ال سی دی که باعث میشود تصویر با تغییر فاحش به شما نمایش داده شده یا به صورت ناخوانا ظاهر شود.
✔️ اگه گوشی سامسونگ دارید و خراب شده اینجا رو ببینید:تعمیر گوشی سامسونگ 👉
از کار افتادن تاچ یا صفحه لمسی گوشی
گاهی ممکن است میزان آبی که با گوشی تماس پیدا کرده، چندان زیاد نباشد و فقط قطرات از آن در ال سی دی نمایش داده شوند. این قطرات علاوه بر آنکه مستعد آسیب رساندن به گوشی هستند، موجب تغییر رنگ یا پدید آوردن لکه های تاریک روی صفحه نمایش گوشی خواهند شد. بهتر است هر چه سریعتر برای تعمیر گوشی آب خورده اقدام کنید و این لکه های آب را از بین ببرید زیرا با نفوذ به داخل قطعات گوشی موجب اکسیداسیون قطعات میشوند و پدیده زنگ زدگی در قطعات گوشی آب خورده به وجود میآید.
همچنین دمای آبی که با گوشی تماس پیدا میکند میتواند موجب اختلال در صفحه نمایش شود. اگر تغییر دمای ناگهانی برای ال سی دی پیش بیاید میتواند موجب تغییر رنگ صفحه نمایش شود یا عملکرد تاچ گوشی را با مشکل مواجه کند. همچنین شفافیت و عملکرد ال سی دی نیز تحت تاثیر قرار خواد گرفت.
اگر آب به داخل ال سی دی نفوذ کند، آن را آسیب پذیرتر میکند. این آسیب پذیری به ویژه هنگام وارد شدن ضربه به گوشی نمایان میشود. در این حالت، گوشی در برابر ضربات از مقاوت کمتری برخوردار است و به سادگی آسیب میبیند.
تعمیر فوری گوشی آب خورده امکان پذیر است؟
در اسمارت سرویس تعمیر گوشی آبخورده در الویت کار قرار دارد تا از میزان خسارت وارده به گوشی، کاسته شود.به همین دلیل شما با مراجعه به کارشناسان اسمارت سرویس میتوانید مطمئن باشید که تعمیر گوشی آب خورده شما در الویت قرار خواهد گرفت.
همچنین، تبحر و تخصص و نیز سرعت عمل کارشناسان اسمارت سرویس باعث میشود تا تعمیر فوری گوشی آب خورده شما امکان پذیر شود و در اولین فرصت آن را دریافت کنید.
در حقیقت باید گفت آب خوردگی گوشی یکی از بدترین اتفاقاتی است که میتواند برای شخصی اتفاق بیفتد. چراکه حتی ممکن است کلیه اطلاعات داخل گوشی را پاک کند و با نرم افزارهای موجود نیز امکان بازیابی آن میسر نباشد.
به همین دلیل توصیه میشود تا آنجا که امکان دارد مراقب باشید گوشی شما دچار آب خوردگی نشود یا از گوشی های ضد آب استفاده کنید.
سوالات متداول شما برای تعمیر گوشی موبایل خیس شده و آب خورده
اگر مقدار کمی آب روی گوشی بریزد و شما نیز به سرعت آن را خشک کنید، به احتمال زیاد گوشی شما قابل استفاده خواهد بود. اما اگر گوشی در آب بیفتد و شما نیز از روش های غیر متعارف که در ابتدای این مطلب ذکر شده، برای خشک کردن گوشی استفاده کنید، ممکن است سطح خسارت وارده به قدری بالا باشد که نتوانید گوشی را تعمیر کنید و مجبور به تعویض آن شوید.
خیر. شامل گارانتی نمیشود. متاسفانه هزینه تعویض و تعمیر گوشی آب خورده به اندازه ای بالا است که برای شرکت های سازنده گارانتی آن مقرون به صرفه نیست و توجیه اقتصادی ندارد. به همین دلیل توصیه کارشناسان اسمارت سرویس استفاده از گوشی های ضد آب است.
معمولاً بلافاصله بعد از تماس آب با گوشی این اثرات مشخص میشوند. اما اگر شما گوشی را به درستی و با استفاده از شیوهای معقول خشک نکرده باشید، ممکن است آب به داخل گوشی نفوذ کرده سایر قطعات آن را دچار مشکل کند که با این حساب ممکن است پس از 3 تا 4 هفته عملکرد گوشی شما با اختلال مواجه خواهد شد.
به این ترتیب بهتر است از درست خشک کردن گوشی خود اطمینان حاصل کنید و پس از آنکه با آب تماس پیدا کرد فوراً آن را برای تعمیر نزد تعمیرکاران مجاز ببرید.
تعمیر گوشی آب دیده
،
تعمیر گوشی که داخل آب افتاده
،
تعمیر گوشی که آب افتاده روش
،
گوشی که آب رفته داخلش را چیکار کنیم
،
تعمیر گوشی که تو آب افتاده
،
رفع مشکل گوشی که آب بهش رسیده
،
گوشی که داخل آب افتاده چکار باید کرد
،
تعمیر گوشی خیس شده
،
روشن نشدن گوشی آب خورده
،
روشن نشدن گوشی آبخورده
،
روشن نشدن گوشی بعد از افتادن در آب
،